İSTANBUL / ÜMRANİYE - NECİP FAZIL ORTAOKULU

NECİP FAZIL ORTAOKULU

Adres
Necip Fazıl Mahallesi Hamza Yerlikaya Bulvarı Pamukkale Sokak No18 ÜMRANİYE İSTANBUL
Vizyon
Geleceğinin geçmişiyle ilgili olduğunu ve mutlu ülkenin, mutlu insanlarla olanaklı olduğunu bilen dürüst, bilinçli, çalışkan nesiller yetiştiren bir okul olmaktır.
Misyon
Geçmişinden ders alarak geleceğini planlayabilen Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı sorgulayıcı, araştırıcı çağdaş nesiller yetiştirmektir.
Başarılar
- 2016 Ümraniye Akıl ve Zeka Oyunları Festivali’nde 6 birincilik kupası ile genel sıralamada şampiyon olduk. - “Bu Benim Eserim” Proje Yarışması’nda tüm elemeleri geçerek Marmara Bölge Sergisine katılmaya hak kazandık. - 2016 Ümraniye Spor Oyunları Karate Turnuvası´nda toplamda 9 madalya ile genel sıralamada hem küçükler hem de yıldızlarda şampiyon olduk. - 2015 Ümraniye Spor Oyunları Karate Turnuvası´nda toplamda 13 madalya ile genel sıralamada küçüklerde bronz madalya kazandık yıldızlarda ise şampiyon olduk. - 2015 Ümraniye Akıl ve Zeka Oyunları Festivali’nde 1 Altın ve 2 Gümüş madalya kazandık. - 2015 Ümraniye Spor Oyunları Yıldız Kızlar Futsal Turnuvası´nda şampiyon olduk.
Ulaşım
Okulumuz Hamza Yerlikaya Bulvarı üzerindeki Günbatımı Sokakta Kasr-ı Lena sitesinin yanında bulunmaktadır. İETT ile ulaşım için okulumuza en yakın durak Ulus Caddesi durağıdır. Ulus Caddesi durağından geçen otobüsler: 11ÇB (Kavacık/Çavuşbaşı-Ümraniye), 14ÇK (Şahinbey-Kadıköy), 14ŞB (Şahinbey-Kadıköy), 9Ç (Çekmeköy-Üsküdar) ve 9Ş (Şahinbey-Üsküdar)
İl Merkezine:38 İlçe Merkezine:9