İSTANBUL / ÜMRANİYE - NECİP FAZIL ORTAOKULU

BAŞARILARIMIZ

(2019-2020)

Akademik Başarılar

• 2020 LGS sonuçlarına göre 1 öğrencimiz yüzde birlik dilime; 23 öğrencimiz yüzde onluk dilime girmiştir.
  • 2020 LGS yerleştirme sonuçlarına göre;
    •  1 Öğrencimiz Haydarpaşa Lisesi
    •  2 Öğrencimiz Validebağ Fen Lisesi
    •  2 Öğrencimiz Nabi Avcı Fen Lisesi
    •  1 Öğrencimiz Maltepe Fen Lisesi
    •  1 Öğrencimiz Şile Vasıf Topçu Fen Lisesi
    •  18 Öğrencimiz Nitelikli Anadolu ve Sosyal Bilimler Lisesini  kazanmıştır.
  • Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu İstanbul İl Turnuvası "Reversi" kategorisinde il birincisi olduk.
  • Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu Ümraniye İlçe Turnuvası "Mangala" kategorisinde Ümraniye birincisi olduk.
  • Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu Ümraniye İlçe Turnuvası "Reversi" kategorisinde Ümraniye birincisi olduk.
  • Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu Ümraniye İlçe Turnuvası "Kulami" kategorisinde Ümraniye üçüncüsü olduk.

(2018-2019)

Akademik Başarılar

• Ümraniye Belediyesi 5. Geleneksel Akıl Oyunları Yarışması'nda "Dokuztaş" kategorisinde Ümraniye birincisi olduk.
  • Ümraniye Belediyesi 5. Geleneksel Akıl Oyunları Yarışması'nda "Sudoku" kategorisinde Ümraniye ikincisi olduk.

Sportif Başarılar

• 11. Geleneksel Ümraniye Spor Oyunları Yıldız Kız Karate "Kumite" kategorisinde Ümraniye ikincisi olduk.
  • 11. Geleneksel Ümraniye Spor Oyunları Yıldız Kız Karate "Kata" kategorisinde Ümraniye üçüncüsü olduk.

(2017-2018)

Akademik Başarılar

• Ümraniye Belediyesi 4. Geleneksel Akıl Oyunları Yarışması'nda "Dokuz Taş" ve "Tangram" dallarında 1. olduk.

• 10. Geleneksel Ümraniye Spor Oyunları Kapsamında;
    • Karatede 1 Altın, 1 Gümüş ve 2 Bronz madalya kazandık.
    • Küçük Kız Futsal Takımı ile 2. olduk.
    • Yıldız Erkek Futbol Takımı ile 3. olduk.

(2016-2017)

Akademik Başarılar

• 3. Akıl ve Zeka Oyunları Festivali'nde 1 kupa kazandık.

• 9. Geleneksel Ümraniye Spor Oyunları Şehit Ömer Halisdemir Sezonu
    • Karatede 1 Altın, 1 Gümüş ve 2 Bronz madalya kazandık. Genel sıralamada ise küçüklerde şampiyon olduk.

(2015-2016)

Akademik Başarılar

• 2. Akıl ve Zeka Oyunları Festivali'nde 6 kupa kazandık. Genel sıralamada tüm okulları geride bırakarak şampiyon olduk.

• 8. Geleneksel Ümraniye Spor Oyunları
    • Karatede 1 Altın, 3 Gümüş ve 5 Bronz madalya kazandık. Genel sıralamada ise hem küçükler hem de yıldızlarda şampiyon olduk.

(2014-2015)

Akademik Başarılar

• "Bu Benim Eserim" Proje Yarışması'nda İstanbul ili elemelerini, daha sonra İstanbul Anadolu Bölge elemelerini en sonunda ise Üniversite hocalarından oluşan Bilim Kurulu elemelerini geçerek Marmara Bölge Sergisine katıldık.
  • 1. Akıl ve Zeka Oyunları Festivali'nde 1 Altın ve 2 Gümüş madalya kazandık.

• 7. Geleneksel Ümraniye Spor Oyunları
    • Karatede 3 Altın, 2 Gümüş ve 8 Bronz madalya kazandık. Genel sıralamada küçüklerde 3. yıldızlarda ise şampiyon olduk.
    • Kız Futsal Takımımız Şampiyon oldu.

• 5. Üsküdar Kulüpler Arası Karate Turnuvası
    • Karate takımı öğrencilerimiz 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.

Kupalar

Yayın: 28.05.2015 - Güncelleme: 18.08.2021 14:52 - Görüntülenme: 7897